Landkaarten - Plattegronden - Gravures
HomeCatalogusCartografieVoorwaardenContact
Voorwaarden

Voorwaarden en condities

Algemeen

Alle genoemde landkaarten, plattegronden, gravures, boeken en dergelijk zijn volledig authentiek en de bijbehorende datering is zo exact mogelijk in de omschrijving opgenomen..

Alle opgenomen items zijn in goede conditie tenzij specifiek is aangegeven of er eventuele gebreken, beschadigingen of dergelijke zijn.

De bij de objecten weergegeven foto's zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk, het kan echter voorkomen dat deze enigzins van de werkelijkheid afwijkt.

De bij de omschrijving gebruikte afmetingen zijn weergegeven in centimeters en de opgegeven prijzen zijn in Euro inclusief BTW.

 

Betaling en verzending

Gekochte objecten worden pas verstuurd na ontvangst van de volledige betaling bestaande uit de artikelprijs en eventuele bijkomende verzendkosten.

De opgegeven prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn conform de door TNT opgegeven kosten voor verzending, afhankelijk van formaat en gewicht. Er worden geen extra afhandelings- of verpakkingskosten in rekening gebracht.

Verzending is altijd voor risico van de koper. Optioneel bestaat de mogelijkheid voor extra zekerheid zoals aangetekend verzenden, verzekering e.d.. Ook deze verzendkosten zijn conform de door TNT afgegeven tarieven en komen ten laste van de koper.

Voor bestellingen met een waarde groter dan 250 Euro worden geen verzendkosten of andere kosten in rekening gebracht.

 

Retouren

Als een gekocht object niet voldoet kan dit binnen 7 dagen retour gestuurd worden. Retourzending dient te geschieden in dezelfde conditie en staat waarin het naar de koper is verstuurd. Kosten en risico voor de retourzending zijn voor de koper.

Na ontvangst van de retourzending zal het betaalde bedrag geretourneerd worden met aftrek van de gemaakte verzendkosten door verkoper.

 

Voor verdere vragen kunt U contact opnemen op volgend emailadres: info@oudekaart.nl